Annons
Vidare till op.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Vägrade lämna krog

Personalen ombad gästen att lämna restaurangen men mannen vägrade.
Inte ens när vakterna fysiskt försökte leda ut honom ville han lämna stället.

Incidenten utspelades strax efter halv två under natten mot söndag då en man i dryga 40-årsåldern prompt skulle stanna kvar på en restaurang i Östersund – trots att personalen avvisat honom. Mannens ovilja att lämna restaurangen gick till slut så långt att han gjorde sig skyldig till våldsamt motstånd i samband med att vakterna försökte leda ut honom.

Polis tillkallades som förde honom till en annan stadsdel.

Lite senare, vid tvåtiden tvingades polisen rycka ut på nytt till en restaurang i Östersund. Den här gången handlade det om en man i 25-årsåldern som ville hämta ut jackor han ansåg att han lämnat in i garderoben. Han fick dock inte ut några jackor och hotade då ordningsvakterna.

25-åringen är nu misstänkt för dels hot mot tjänsteman och dels för stöld av jackan.

Under nattens gång har även ett antal personer omhändertagits för fylleri, flertalet av dem påträffade på någon av stadens krogar och restauranger. Men även en kvinna i samband med Dansnatta i Föllinge under den tidigare delen av lördagskvällen.