Annons
Vidare till op.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Vakna med Thomas Wassberg

Han är en av skidvärldens största legendarer. Nu får han ett eget webbtv–program.

Thomas Wassberg blir op.se:s expert under OS i Sotji. I ett eget webbtv-program ger han sin syn på aktualiteter före, under och efter tävlingarna i Sotji.

"Vakna med Wassberg" är en storsatsning som sänds varje morgon från klockan 06 under hela OS med start fredag 7 februari. Men redan i morgon tjuvstartar programserien när vi tar OS-tempen på Wassberg.

– Det är alltid spännande med OS. Jag tror Charlotte Kalla är vårt största svenska medaljhopp, säger han en vecka före invigningen. Thomas Wassberg är en legendar i svensk idrott och skidsport. Han tävlade själv i fyra OS, vann fyra OS-guld, tre VM-guld och tog under en fantastisk karriär åtta individuella SM plus sju stafettsegrar.
Holmenkollens femmil är ett av de tuffare kraftproven. Två man har vunnit klassikern tre gånger, Thomas Wassberg och norrmannen Oddvar Brå.

Han var en hårding i spåren och nu hoppas vi Thomas Wassberg kan leverera en och annan tuff kommentar om det som händer i Sotji.

– Jag känner inspiration och ska följa tävlandet i tv allt vad jag hinner. Det här ska bli kul.

"Vakna med Wassberg" blir med något extra och är en del i den stora OS-satsning som op.se gör. Vi kommer ha tre egna webbtv-program under hela OS.

Förutom morgonprogrammet med Wassberg så blir det ett hockeyprogram, ”Hockeysurr OS-special”, klockan 12 varje dag och ett program med våra utsända på plats i Sotji, ”Surr från Sotji”, som sänds klockan 20 varje dag.

20.30 varje dag så kommer dessutom en krönika av bland andra Pamela Andersson, i fjol nominerad till Årets krönikör. Utöver det så blir det bland annat krönikor vid alla stora händelser och liverapportering från morgon till kväll.

-----------------------------
Här är vår storsatsning på OS

Allt det här får ni på op.se under OS, 7-23 februari:

Tre egna webbtv-program varje dag:
06.00: Vakna med Wassberg.
Legendaren Thomas Wassberg ger sin syn på tävlingarna i Sotji – exklusivt för er varje dag.

12.00: Hockeysurr OS-special.
Programledaren Daniel Sandström gästas varje dag av kända profiler.

20.00: Surr från Sotji.
Våra experter på plats i Ryssland om det hetaste som händer.

Plus allt detta:
Krönikor vid alla stora händelser, liverapportering från morgon till kväll och mycket, mycket mer.
Vi har fyra utsända på plats i Sotji.