Annons
Vidare till op.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Välj rätt termos

När vårsolens strålar tittar fram är det många som längtar ut, kanske till en mugg varm choklad i en solig glänta eller en kopp kaffe på verandan. Coop Med Mera tipsar om hur du väljer rätt i termosdjungeln.

Termoskanna. Funkar bäst hemma och när du inte ska gå så långt. Den är lätt att hålla i och hälla ur men svårare att transportera.

Ståltermos. Tätare och mer stöttålig men inte lika lätt att greppa eftersom den inte har något handtag. Perfekt att packa ner för dagsutflykter!

Pumptermos. Smart om man är många men inte så bra att släpa med sig. Eftersom den rymmer mycket håller den värmen längre.

På alla termosar bör locket vara utformat så att man kan få ett ordentligt grepp om det, och det är viktigt att veta att när varmhållningstemperaturen anges utgår den ifrån kokande vatten som förvarats i termosen i sex timmar. (TT Spektra)