Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Vänstern är ett gubbvälde

Annons

Reidar Lunde och Vänsterpartiet vill höja skatten på ungdomars jobb och slå under benen för rut-företagen.

Vänstern är nog inte nöjd förrän folk blir tvingade att gå barfota, även på vintern. Det blir nämligen konsekvensen om man tror att alla kan anställas i offentlig sektor.

Om man, som Lunde, väljer att bortse från att privata företag skapar välfärden. Alltså att det är företagen som betalar in skattepengar som sedan används till vård, skola och omsorg. Då blir också slutsatsen därefter – helt uppåt väggarna knasig.

Sedan är du Reidar Lunde både nedlåtande och oförskämd mot rut-företagarna och deras anställda.

En hel bransch har gått från att vara svart till att i dag vara vit. Det ger de anställda i rut-företagen såväl sjukpenning som pension. Det lämnar du också på sidan om i ditt resonemang.

Kan inte låta bli att bemöta jämställdhetstramset. Från V är det bara snack och ingen verkstad över huvud taget. Vänsterpartiet är ett gubbvälde. Vore du ärlig så erkände du ert misslyckande.

Annie Lööf är Centerpartiets tredje kvinnliga ordförande i ett parti som motsätter sig kvotering. Hur har ni det i V med jämställdheten egentligen?

Marianne Larm-Svensson (C)

riksdags- och regionkandidat

Har du något att säga?

Skriv en debattartikel.

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en debattartikel.

Skriv artikel