Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Var det rätt av åklagaren att lägga ned förundersökningen?

/

Annons

ju synd om personen som skickade filmen riskerade identifiering då även denne begick samma hastighetsöverträdelser och dessutom filmade samtidigt.

väntat att man hittade något att skylla på för att slippa gå vidare i förundersökningen. Men en god sak har uppståndelsen inneburit och det är att numera susar inte polisbilarna i Härjedalen förbi oss som håller hastigheten. Får se hur länge det varar …

så verkar det inte ha funnits belägg för polisen att köra så fort som han gjorde, det såg dock ut som att han höll rätt hastighet på 50.

Det finns större risker med att köra fort då man har ett påkopplat släp och hastighetsbegränsningarna där är inte helt omotiverade.

Det ligger ju släp och husvagnar längs vägarna sommartid som har börjar vobbla och förarna har tappat kontrollen.

Och vad gäller Pär G Lindell så verkar han inte ha bett ÖP om filmen utan bara lagt ner utredningen rakt av, svagt tycker jag men han vill väl kanske inte ha målet prövat!

att göra allt man kan för att sätta dit poliser är motbjudande. Det hade varit en annan femma om de kört riktigt fort genom små samhällen, men 110 på 90-väg är mer regel än undantag.

Mer läsning

Annons