Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Var det rätt av politikerna i Bergs kommun att rädda byskolorna?

Annons

Hur länge ska våra politiker fortsätta stoppa huvudet i sanden så fort det kommer protester när skolnedläggningsfrågor förs på tal. Det är bara Torsten Medalen som orkat stå rätt upp för ett förslag som skulle gynna hela kommunen ekonomiskt och som det från början var stor majoritet kring. De sista som dukar under är nu sossarna. Är det så att vi har de politiker vi förtjänar så är det inte mycket bevänt med oss Bergsbor.

Detta beslut visar på insikt inte på rädsla. Synd bara att man ”räknat” bort ett helt år som hade kunnat satsats på utveckling istället. Men bra att man nu äntligen insett att det är landsbygden som kommer att få Berg att växa!

Att under så lång tid hänga ut byskolorna som bovar för verksamhetsnämdens ekonomi är mycket orätt. Jag är glad och lättad och vi fortsätter att tro på utveckling! Bra beslut verksamhetsnämden!