Annons
Vidare till op.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Varför har integrationen misslyckats?

De senaste decennierna har Sverige tagit emot allt för många människor på allt för kort tid. I många fall mångdubbelt fler än våra grannländer och invandringen till Sverige fortsätter att ligga på rekordhöga nivåer.

Denna ansvarslösa politik har gjort att det ständigt skapats växande utanförskapsområden runt om i landet. Områden som när de byggdes betraktades som fina medelklasskvarter har förvandlats till segregerade områden där arbetslösheten är hög.

Även företrädare för riksdagspartierna har under den senaste tiden konstaterat att integrationen i stora avseenden misslyckats.

Regeringen har föreslagit att införa nystartszoner i dessa invandrartäta bostadsområden för att locka företag med olika skattelättnader. Ska nystartszoner (lågskatteområden) lösa problemet med massinvandringen?

För att komma till rätta med detta menar Sverigedemokraterna att Sverige kraftigt måste begränsa invandringen. Nivån måste ligga på en sådan nivå att de invandrare som invandrat till Sverige ges möjlighet att anpassa sig till det svenska samhället.

Genom åren har vi sett politiker från de andra partierna anslå många miljarder till olika integrationsprojekt. Ingenting har hjälpt.

Det finns nämligen ingen integrationspolitik i världen som hjälper om problemen fortsätter att förvärras med fortsatt massinvandringspolitik.

Ärlig

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel