Annons
Vidare till op.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Varför så rädda för ny handel?

Östersunds politiker hur tänker ni egentligen? Ni blir hux flux oense om att sälja tomter i Lillänge för mer handel. Vad är alla så rädda för?

Butiker som ska öppna där är av den storlek att de inte får plats i befintliga lokaler.

Centrumhandeln verkar livrädd för konkurrens, men frågan är varför. Tror ni själva på att butiker som Biltema, Bauhaus, K-rauta, XXL, Plantagen, Media markt, med flera, kommer att konkurrera ut er?

Jag har svårt att tro det och det är dags att Östersund växer och klarar av att ta hand om sina invånare innan de flyttar härifrån!

Nu tänker nog många; tänk på miljön, alla avgaser. Men hallå, det lär ju bli bättre för miljön om vi slipper alla resor till Sundsvall som folk gör för att de ska shoppa!

Sedan till Mosippan. Ni har sagt att det är Östersunds bästa förskoletomt med skog. Och att det är så bra för det är gångavstånd från Körfältet.

Men att det ligger mitt i ett industriområde och att det finns mögelskador i källaren, det verkar inte bekymra er?

Det skulle väl vara optimalt att bygga en ny förskola i Remonthagen där det finns massor av skog, samt att det är gångavstånd från Körfältet, Solliden och de nybyggda husen. Där finns inget industriområde och inget mögel.

En nybyggd förskola kan anpassas efter dagens och framtidens utveckling.

Östersundsbo

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel