Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Vargen behövs inte

Har lyssnat på många politiska debatter och ingen politiker har nämnt den rovdjursterror som många får uthärda.

Annons

Sverige är på väg mot en fullständig katastrof. Vargen sprider sig, risken är stor att man möter en varje gång man går ut. Det är väl en mänsklig rättighet att kunna ta en promenad med hund och barn, utan att riskera att möta en varg?

Regeringen tar inte sitt ansvar. 230 miljoner skattekronor har gått till omkostnader, bara Junselevargen har kostat 7 miljoner. Ett skamligt svek mot befolkningen.

Vargen behövs inte, ingen har glädje eller nytta av varg. Bara sorg och elände följer i dess spår. Dessutom måste björnstammen halveras.

Sverigedemokraterna är det enda parti som har kurage nog att tala om det andra partier inte ens vågar tänka. Gång på gång har regeringen sagt ja vargjakt och en minoritet överklagar. Vad ska man med regering till som inte kan bestämma när det gäller hot mot människors liv?

Jakttorn sågas ned, en del skadas så det liknar ett mordförsök. Här behövs politiker med kurage för att få ordning på detta vansinne.

RDH

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel