Annons
Vidare till op.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Vart är vi på väg?

Telias prishöjningar har debatterats på insändarsidan, men för rättvisans skull bör man komplettera med uppgiften att vi som saknar eller inte förstår oss på den moderna datortekniken får betala 19 kronor för varje pappersfaktura.

Det blir 76 kronor per år. Sedan tillkommer det 20 kronor per månad för Telia Bas. Det blir 240 kronor per år. Det blir totalt 316 kronor extra per år.

När man sedan läser om Telias tvivelaktiga affärer plus de feta lönerna som cheferna har, och att man sakta men säkert monterar ned det fasta nätet i glesbygden, blir man rent ut sagt förbannad.

Att sedan Posten vill dra in på brevutdelningen och busstrafiken höjer taxorna så det slår mest mot dem som inte har bil, gör att man undrar vart vi är på väg.

Men Göran Persson lovade att "betala tillbaka krona för krona" av det han stal från pensionärerna på 1990-talet, så det finns väl hopp ifall sossarna kommer tillbaka till makten. Eller ...?

Och bankerna slopar kontanthanteringen allt mer.

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel