Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Efter middagen i Sundsvall försvann superstjärnan spårlöst – åkte han till Höga kusten?

Elijah Wood spenderade onsdagskvällen på Sundsvallsrestaurangen Tuppen.
Enligt rykten skulle han vara på väg till Höga kusten – men det har inte gått att få bekräftat.

Annons

TV: Varför besökte Sagan om ringen-skådisen Västernorrland?

Är det Höga kusten som är slutmålet för Elijah Woods besök i länet?

I filmerna om Sagan om ringen beger sig Frodo, spelad av Elijah Wood, ut på en resa i Midgård för att förstöra den mycket speciella ringen. Det blir en äventyrlig resa som har lockat miljontals biobesökare över hela världen. Ringen har en mycket speciell egenskap: När Frodo sätter den på fingret blir han osynlig.

Nu är Elijah Wood ute på äventyr i Västernorrland. På onsdagkvällen käkade han middag på restaurang Tuppen – men vart han tog vägen vet vi inte i nuläget. Möjligen har använt sin magiska ring?

Sveriges radio Västernorrland spekulerade i sitt morgonprogram om det var Skuleskogen i Höga kusten som var slutdestination för världsstjärnan, ett rykte som också har nått oss.

Men i området kring Skuleskogarna är det ingen som känner till uppgifterna. Jerry Engström, välkänd entreprenör i området, skriver så här i ett sms:

"Vilket scoop det hade varit, men det är inget som jag vet något om."

Inte heller på Via ferrata-anläggningen, Naturrum, Toppstugan eller Höga kusten-liften känner man till något om ett besökt från en kortväxt herre med stora fötter.

I berättelsen är det det mörka landet Mordor som Frodo är på väg till för att förgöra sin ring. Frågan är var man hittar det i Sundsvalls närhet?

För Plus-kunder: Ingrid Bergman, Palme och Roddan – här är andra världskändisar som besökt Sundsvall

Har du sett Elijah Wood? Tipsa oss!

Mer läsning