Annons
Vidare till op.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Vem skickade flaskposten?

Nästan exakt åtta år sedan flaskposten kastades i sjön hittades den igen av Kent och Annika Thorslund. Nu undrar de vem som skickade den, eftersom avsändarens telefonnummer har upphört.

Annika och Kent Thorslund från Kumla var på besök i Östersund när de hittade flaskan. De promenerade med hundarna på stranden på Frösön nedanför Rödöbron och där låg flaskan, en meter upp på stranden.

– Det var en grön PET-flaska, vi blev tvungna att skära upp den för att få ut brevet. Det är ett jättegulligt brev, säger Annika Thorslund.

"Du som hittat denna flaskpost, ring oss och berätta vart du har hittat den. P.S ring helst på sommaren" står det i brevet, med teckningar runt texten och datering 3 augusti 2006. Paret har försökt ringa avsändaren, men utan resultat. Numret har upphört och hänvisning saknas. Nu vill de gärna att den som skrivit brevet ska få veta att det blivit funnet, och är själva lite nyfikna på vem avsändaren är.

– Det är lite spännande och kul, den har guppat där fram och tillbaka i åtta år, säger Annika Thorslund.

Läs mer: Nu är mysteriet med flaskposten löst. De som skrivit brevet har hört av sig.