Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Veronica Smedh har bakat klart i tv

Det blev för svåra moment i "Hela Sverige bakar" för Veronica Smedh från Östersund.

Annons

Det blev ingen finalplats för hobbybagaren Veronica Smedh. Hon föll på mållinjen och blev den sista att lämna programmet "Hela Sverige bakar" innan finalen nästa vecka.

– Jag trodde att jag skulle åka ut. Det kändes som de andra hade gjort bättre så jag blev inte så jättechokad. Jag ville så klart komma till final, men man kan komma långt ändå, säger Veronica Smedh.

Varför det blev just hon som fick lämna programmet vet hon inte, men juryn tyckte att hon hade en tuff dag och det var svåra uppgifter som skulle lösas. De tävlande skulle bland annat baka ett valfritt bakverk som visar vad de kan och vad de lärt sig. Veronica valde en bakelse med väldigt många moment och det blev helt enkelt för mycket för henne.

– Jag försökte mitt bästa, men det räckte inte hela vägen. Det var tråkigt, men jag är ändå nöjd med min insats, säger Veronica.

Det var nervöst för alla deltagarna när de skulle visa juryn vad de har lärt sig under de gångna åtta avsnitten och många misslyckades med delmoment i sina bakverk.

– Jag var mer nervös när jag stod där och bakade än när jag åker skidor, säger Veronica.

Nu kommer hon att fortsätta att baka på sin fritid och om man är nyfiken på vad hon gör har hon en blogg att följa.

– Där lägger jag ut recept och skriver om skidåkning, säger Veronica Smedh.

Vinnaren av "Hela Sverige bakar" får ge ut en bok, och det är något som Veronica definitivt kan tänka sig att göra i framtiden.

Vem tror du vinner?

– Det är jättesvårt att svara på. Jag hoppas att den bästa vinner

Veronicas blogg finns på www.veronicasmedh.com