Annons
Vidare till op.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Veterantraktorträff på Långå badstrand

Veterantraktorträffen på badstranden vid Stortjärn i Långå visade upp många gamla fordon, mer eller mindre traktorliknande. Under dagen defilerade alla fordon genom byn med passagerare både i skopa och på flak. 

Henrik Ljungberg är initiativtagare till träffen.

– Det är populärt med veterantraktorträffar i hela Sverige och då är det klart att vi ska ha det i Långå också. Alla tycker att det är kul och gubbarna är säkra besökare, säger Henrik Ljungberg.

Han var nöjd med de 150 besökare som kom till veteranträffen för att se röda, gula och grå gamla traktorer, grilla korv och träffas.

Per-Martin Salomonsson från Medskogen deltog med en Willys militärjeep och menade att det var ju en traktor eftersom den var traktorregistrerad. Jörgen Larsson hade åkt från Tännäs eftersom han tycker att det är intressant med gamla fordon av många olika slag.