Annons
Vidare till op.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Vi är nöjda med Fältvägen

Jag vill berätta att jag har min gamla pappa boende på Fältvägen sedan ett år tillbaka, och jag har en helt annan bild av boendet än den som getts i medierna.

Pappa har ökat ett antal kilo i vikt, han säger själv att han knappt hinner bli hungrig mellan måltiderna!

Det serveras morgonkaffe, frukost, förmiddagskaffe med något tilltugg, lunch, alltid med efterrätt, eftermiddagsfika, middag samt kvällsfika med smörgås, all inclusive!

Han får hjälp med att duscha, det byts sängkläder en gång per vecka, tvättkorgen är oftast tom, det vill säga hans kläder tvättas i hans tvättmaskin allt eftersom.

Det är lugnt och trivsamt, det finns en härlig trädgård så de som vill kan sitta ute.

Det kan säkert vara olika hög belastning mellan avdelningarna, beroende på olika vårdbehov.

Angående mediciner och medicinering så följer sköterskorna upp och kontrollerar så att ingen äter mediciner i onödan, det tas prover regelbundet, och dessa följs upp av en doktor som är kopplad till boendet, väldigt bra.

Jag kan inte alls känna igen det som beskrevs i ÖP:s artikel, vi och vår pappa är väldigt nöjda, även om det skulle vara önskvärt med två personal även kvällstid.

Mona Litzell

dotter

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel