Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Vi är stolta över Östersundshem

Annons

Under lång tid har vi som arbetar på Östersundshem följt lokalmedias granskning av den så kallade markaffären.

Vi är många som dagligen har diskuterat rapporteringen i lunchrum och korridorer.

Oändliga spaltmetrar har ägnats åt att spekulera kring Daniel Kindbergs privata affärer sedan lång tid tillbaka, och de som nu rör Östersundshem.

Till sist väcker sammanblandningen frågor och förvirring hos allmänheten. Är han en skummis, har Östersundshem betalat för mycket, har han kanske till och med stoppat pengar i egen ficka?

Vi får höra kommentarer var vi än befinner oss. Vid dagishämtningar, på middagar, hos tandläkaren, hemma och ute på stan. Tidvis är det obehagligt, tidvis snudd på komiskt – men oftast bara beklämmande.

Den bild som en del medier målat upp, den bilden känner vi inte alls igen. För oss är Daniel en kompetent och närvarande vd, en resultatinriktad ledare och en reko människa som alltid har nära till skratt. Det är rakt på sak, och inga krusiduller.

Med ett sådant ledarskap blir saker gjorda. Människor blir motiverade och – viktigast av allt – verksamheten går framåt!

Vi tror att framåtanda är viktigt för Östersund – en liten stad i Norrlands inland, som kämpar för att växa. Som vill attrahera inflyttare, turister och företag. Som kanske rentav är beroende av att vi har verksamheter som utvecklas, och som utvecklar staden?

Granskning är alltid välkommet. Till och med nödvändigt för att vår verksamhet ska kunna drivas på ett demokratiskt sätt. Däremot hör inte smutskastning och personförföljelse hit.

Vi är många som är stolta över företaget, över vår förvaltning och våra framtidsplaner. Vi ser fram emot att fortsätta bygga i och för Östersund, tillsammans med Daniel.

Ett gäng medarbetare på Östersundshem

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel