Annons
Vidare till op.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Vi kämpar för våra medlemmar

Jag kan försäkra dig om att vi är aktiva när det gäller turerna kring Östersundshem. Vi kämpar självklart för våra medlemmar.

Om Östersundshem gör dåliga affärer eller sponsrar verksamhet som inte ger något mervärde för hyresgästerna, finns en stor risk för att detta antingen hamnar på hyran eller att underhållet drabbas på sikt.

Från Hyresgästföreningen kan vi inte acceptera en sådan utveckling. Våra folkvalda politiker måste ta sitt ansvar för styrningen och inriktningen för Östersundshem. Vi är därför mycket aktiva och pratar med kommunpolitiker och företrädare för bostadsföretaget.

Östersundshem är ett kommunalt bostadsaktiebolag och har därmed ett särskilt ansvar för att bostadsmarknaden i Östersund utvecklas på sådant sätt att det finns tillgång till hyreslägenheter till en rimlig kostnad.

Kommunen är ägare till Östersundshem och det är ytterst politikerna som måste ta sitt ansvar som ägare. Än en gång – av det skälet arbetar vi hårt för att påverka våra kommunpolitiker.

Ann-Christine Strömberg

ordförande Hyresgästföreningen Storsjöbygden

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel