Annons
Vidare till op.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Vi skickar ...

... många julrosor till Åke och Bertil med medhjälpare, som ordnade en fantastiskt trivsam fest för oss på Tiljans Thedansklubb.
Irene och Mats

En stor vacker julamaryllis vill vi ge till styrelsen för Bostadsrättsförening 21 i Lugnvik. Tack för den fantastiska julmåltiden ni bjöd oss medlemmar på. Vi njöt i fulla drag av allt det goda. Tusen tack till Irene och övriga i styrelsen som ordnat denna trevliga kväll.

Från mätta och glada gäster

Mängder av blomster vill vi ge till arrangörerna av julbordskvällen 27 november i Folkets hus i Hunge: PRO, Bodsjö diverse i Sidsjö med personal, samt Ovikens spelmän, tack för en trevlig kväll, och en önskan om en trevlig jul.

Tack från alla PRO:are genom Maj och Gunnar i Höviken

Tack så mycket Mats Hjältman för att du sandade så att jag tog mig hem med sandningssanden. Nästa gång du kommer får du varmt kaffe och dopp!

Storsjö-Lennart

De allra vackraste rosor och ett stort tack vill ge till Janne Strandberg och Lars Holmlander som gav oss ett mycket givande studiebesök vid Korsselbränna kraftverk. Detsamma vill vi ge till Gösta Pettersson och Bertil Lind som grillade höstens godaste hamburgare till vår lunch.

Hälsningar från elever och

personal vid Kyrktåsjö skola

En ros till Finn Cromberger, en politiker som tog sig tid att lyssna på professor Mef Nilberts föredrag ”Om Cancer” i aulan på sjukhuset 24 november. Våra folkvalda var inbjudna för att de skulle kunna ta kloka beslut, men endast Finn Cromberger ville lära sig mer om en sjukdom som kan drabba var tredje jämte.

Jämtlands Cancerfond

Kommunala Pensionärsrådet (KPR) i Östersund ger ett fång julrosor, till all personal inom vård och omsorg, för det värdefulla arbete ni utför. Vi önskar er alla en god jul och ett gott nytt år.

KPR

En stor vinterbukett vill vi ge till alla som var med och bidrog på vår anhörigdag på Östgärde servicehus i Rätan. Några extra blommor vill vi ge till Åsa, som skänkt fikabröd, och till Seve, som kom och underhöll för oss. Tack alla för en mycket uppskattad dag.

Husrådet

Tusentack alla som var med och gjorde kruskalaset 2011 till en succé. Alla som har bakat, skänkt vinster, skänkt saker till försäljning samt ställt upp med arbetskraft.

Adventskramar skickas från

BBV-styrelse

Många vackra julblommor till de fantastiska Friskisledarna Kia, Tove, Ingalill och Tove, för det superroliga maratonpasset. Ni är bara bäst! En blomma även till Ann som mixat ihop musiken. Kram på er!

Linda

Rosor i mängd till alla på Trä & Bygg, som genom åren hjälpt mig med snöskottning. När årets första snö kom, var de mig trogna! Ovärderligt!

Majsan mittemot

En vacker blombukett vill jag med varmt hjärta, som ”nybliven” pensionär, lämna till alla mina kamrater på ögonmottagningen när jag nu SER tillbaks på mina fyra underbara år. Tack och varm kram!

Agneta

Tio tusen röda rosor vill jag ge till min pojkvän Krister. Tusen tack för all hjälp som jag fick av dig i lördags 26 november. Utan dig hade det inte blivit någon fest. Men nu blev det en jättelyckad kväll med god mat och dryck. Du är guld värd.

Din Anna

Vi vill ge dagens ros till Östersunds djursjukhus, veterinärerna Maria, Jenny och Gunilla, som hjälpte oss att rädda livet på vår papillontik Kajsa och hennes sex valpar. Utan er hade hela familjen strykit med. Tack även till bästa syster Diana Jonasson och min make som hjälpte till med att gnugga, värma de små liven. Jag älskar er allihop.

Bibbi, Tobbe, Kajsa med familj

Ett stort tack och vackra julblommor vill jag ge till Karl Johansson i Södra Greningen, och alla hans medhjälpare, för det fantastiska julbordet som dukats fram i Greningens gamla skola 26 november. Julens alla läckerheter fanns på bordet och stämningen bland de cirka 70-talet besökarna var gemytlig och alla var glada. Julblommor även till Arne, Uno, Henry, för den trevliga musiken.

Ingrid

Ett stort tack till alla som besökte Sundsjö sockenstuga första advent (kyrkkaffe och lotterier), som gör det möjligt för oss att skicka 1 798 kronor till Röda Korsets julinsamling gällande ensamhet och utanförskap i Sverige. God jul och gott nytt år!

Revsund-Bodsjö (Sundsjö) Röda Kors-Krets, Ingrid Johansson (ordförande)