Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Vi skyller inte på enskilda invandrare

Annons

Vi har och kommer aldrig skylla på de enskilda invandrarna, vi skyller på den förda politiken från tidigare regeringar och ställer inga större hopp till den som nu ska styra, där MP ingår.

Owen Laws (MP) skriver att kommunen skulle "förlora 6 miljoner" utan dem, förklara gärna det?

Krokom har under det sista året tagit emot cirka 250 flyktingar. Om dessa kostar så lite som 200 kronor per dag Owen, vad kostar det då Krokoms skattebetalare?

Enligt ditt sätt att räkna så tjänar kommunen 10 miljoner på att vi tar emot dessa. MP:s lösning borde då vara att kraftigt öka mottagandet av folk till kommuner och Sverige, är det MP:s åsikt att fler ska komma till Krokom?

Owen har i fullmäktige 2010 sagt att vi har en hemsk människosyn och att vi ställer grupper mot varandra. Det stämmer naturligtvis inte, men det är just den politiken som MP driver i kommunen, i regeringsställning och tidigare i samarbete med Alliansen.

I Krokom vill vi att alla äldre ska få vistas ute och träna varje dag. Man ska få god mat och näringsrik närproducerad kost, man ska inte behöva träffa olika läkare varje gång man är på läkarbesök.

Vi vill begränsa antalet elever per klass. De nyanlända som kommer hit ska först gå SFI tills man kan svenska språket i tal och förståelse.

Därefter ska man genomgå ett kunskapstest för att utifrån det placeras i den årskurs som barnets kunskaper visar på att man hör hemma. Stökiga barn ska omplaceras så det råder bra arbetsklimat i skolan.

Ronny Karlsson, Jan Englund, Clas Sundberg

Sverigedemokraterna Krokom

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel