Annons
Vidare till op.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Vi vill ge en fin blomma...

...till våra vaktisar Gunnar Klaesson och Runo Brattlin som jobbar med att göra vår vardag lättare. Till exempel ta bort snön så att vi och eleverna kan komma fram till våra yttre salar och att laga saker.

Lärarna på Svenstaviks skola

Ett stort tack till på Brunkullans krog med bar för en bra och trevlig praktiktid.

Jag vill ge barnbarnet och hans två nya spadar för att de har skottat av snön på taket i stugan.

Ett jättefång rosor till den underbara . Rosor till för den goda maten.

Vi vill ge en uppmuntrande vårbukett för att han drar upp fina skidspår i Fyrås och till den som fixade ljuset!

En bukett med tulpaner vill jag ge min momma och moffa , som tack för att jag blir hämtade av er från skolan ibland.

Vi vill ge var sin ros till . Tack för att ni skottade upp snöhögar och tände upp eld i Timmerkojan båda dagarna när vi hade elevens val. Jättesnällt av er!


Jag vill ge vårens finaste blommor till i Tossåsen för att jag fick vara hos dej på sport lovet och till farmor för att du följde med upp till  Tossåsen.


Jag vill ge vårens finaste blommor till mormor och morfar och moster i Skålan för att jag fick vara med er på sport lovet.En röd ros till alla som uppvaktade mig så fint på min födelsedag! Jag vill tacka er för alla fina blommor och fina presenter som jag fick. Och en extra ros till mina underbara barn och min som fixade allt i köket och som såg till att jag hade förbud dit! Det där gjorde ni jättebra! Tack för att ni finns!