Annons
Vidare till op.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Vi vill ge ett stort fång rosor...

... och många kramar till Tord Oscarsson, Kaxås, som bjöd in oss att komma och titta på alla hans söta lamm och som bjöd oss på lunch. Du är bäst!

Barn och personal på Kaxås förskola

En ros till inför och under mitt 50-årskalas i Skucku. Utan er hade det inte blivit någon fest. Tack!

! Tack för att jag fick vara hos er på min prao-dag. Det var jättekul!

! Tack för att jag fick vara med dig på min prao-dag. Det var jättekul!

En stor fång med röda rosor som tack till på Apoteket Biet, Frösön, för den fantastiska servicen som jag fick på Valborgsmässoaftonen.

Vi vill ge ett stort fång rosor till i samband med Mats födelsedagskalas. Utan er hade vi inte klarat oss. Ett särskilt stort tack till söndagens flitiga .

En fin vårbukett vill vi skicka till och bra utropare stor kram till er. Vi kommer igen till hösten.

Jag vill ge dagens ros eller livets ros till som alltid ställer upp till hundra procent! Detta är ett litet sätt att visa min uppskattning på men jag hoppas att de förstår hur mycket de faktiskt betyder för mig! Önskar att alla kunde ha turen att få föräldrar som dem.

En stor bukett med vårblommor vill vi ge till i Högarna för att ni hjälpte till med musik, kaffe och ”annat smått och gott” vid Englas och Kerstins dop 1 maj.

Dagens rödaste ros vill vi ge . Tusen tack för att ni kom och spelade och sjöng för oss på Strömsunds sjukhem. Det blev mycket uppskattat.

En stor sommarbukett vill vi ge till som hjälpte oss här hemma när allt blev lite tungt. Att ni tänker på oss och erbjuder er hjälp betyder mycket.

En stor bukett rosor vill jag ge farmor som hjälpte pappa och Majja med allt här hemma då min lillebror föddes. Det var roligt att få egentid med dig farmor.

En hel äng med blommor vill vi ge till för den otroliga insats ni gjorde då vår son kom till världen. Speciellt som gjorde en strålande insats. Det kommer att gå kanon för dig i framtiden. Även ett stort tack till som styrde upp allt som gick på tok. Även blommor till all BB-personal.

Den största och finaste ”White Calla Lily” vill vi ge till för att du fanns med oss på den stora dagen. Du var ett stort stöd och kan konsten att lätta på stämningen en smula. Tack!

En vacker bukett med vårblommor vill vi ge till som stod för underhållningen på Valborgsmässoafton på Tunbacken i Föllinge. Tack även till . Det blev en jättetrevlig kväll.

Vi vill ge massor med fina röda rosor till våra kära vänner, som hjälpt oss med flyttstädning och allt annat!

Vackra vårblommor vill jag ge till under SKPF:s 60-års jubileum på Ålandsfärjan. Cirka 1 400 medlemmar från hela landet var samlade, och gåvor från alla håll bars fram till förbundsordföranden under ceremonien. Ingeborg Strömsen överlämnade Jämtlandsflaggan till tonerna av Jämtlandssången som framfördes av Arne Nilsson på fiol och Henry Söderström på gitarr.

Stor bukett med sommarblommor till för att ni gjorde en sista aprilhelgen så mysig med raketer, grillning med mera. Det kan jag leva på tills vi ses igen. Pricken över i:et var hoppningen som Andreas gjorde. Stor kram till er alla, jag blir så glad av att träffa er.

Jag vill ge en stor ros för att ni tog hand om mig väl på min prao.

Den vackraste vårbukett vill vi ge till som var ute kvällen/natten på sista april som ensamma föräldrar i Hammarstrand! En stor kram och eloge till Åsa som ingrep och omhändertog flickan med det slagna ansiktet tills dess att ambulans kom till plats! Även det din förtjänst eftersom att du larmade SOS! Vilka föräldrar!

En vacker vårbukett till . Tack för all omtanke som ni visat på olika sätt. Nu tränar jag och hoppas att vi ses till hösten.

Till min vän vill jag ge tusen förgätmigej för det mod hon besitter. Hon är en kämpe och en vän man inte kan vara utan. Många, många liljekonvaljer till för ert stöd efter viltolyckan. Ni tog hand om oss med er kärlek. Blåsippor åt för att ni finns.