Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Vi vill skicka den ...

... största höstbuketten till Mia Kempff, som tack för att du kom och gjorde vår skoldag till något alldeles extra. Du tog med dina instrument och lät oss spela så mycket vi orkade under en hel dag, vilket vi sent kommer att glömma. Vi hoppas att du har möjlighet att komma flera gånger.
Åk 1 a+b på Lillsjöskolan

Annons

Tio tusen röda rosor till Katarina Myrstadsom är så snäll.
Mariann och Janne


Rosor i mängder och en stjärna i himmelen till Marga Blixt, Dinkan och Christer Borg för all hjälp jag fick till min fest! Det hade aldrig gått utan er. Tusen tack.

Anna


De vackraste höstblommor och ett stort tack till Tåsjö Fiskevårdsförening för de uteleksaker som vi har fått till skolan.

Kramar från alla barn/elever och all personal vid Kyrktåsjö skola och förskola


De vackraste höstblommor och ett innerligt tack till Lions Club i Strömsund för lekställningarna som vi har fått till vår skolgård.

Kramar i massor till er från barn/elever och all personal vid Kyrktåsjö skola och förskola


En ros eller ett helt fång med rosor till Valle och Viola, även ett fång till Anna med familj som gästvänligt erbjöd oss boende och mat när vi körde Myggjakten i sommras. Tack tack tack. Hoppas på ett återseende 2012.

Eric och Chrille, Gällivare


Rosor till er alla som på olika sätt hjälpte oss fram till en lyckad loppis på Odensborg. En extra ros till Dajja.

Tusen tack från Lillemor, Annelie och Maria


Vi vill ge Andreas Raftsjö i Ångsta en jättebukett rosor som ett tack för en lärorik och rolig kväll.

Personalen på Trollmax