Annons
Vidare till op.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Vi visar ÖIK:s bortamatch

Genom "Månadens match i Medelpad", direktsänder Sundsvallstidningarna sport. De två första sändningarna blir från hockeyettan och med ÖIK i båda. Matcherna kommer gå att se gratis på op.se och ltz.se – den första redan i kväll.

I kväll, onsdag 19 november, är Sundsvallstidningarnas sportredaktion på plats i Ånäshallen för att sända Kovland–ÖIK och onsdag 3 december väntar Sundsvall–ÖIK.

Båda matcherna kommer att sändas gratis på ST.nu och dagbladet.se, men även på op.se och ltz.se. Det kommer även att gå att se matcherna i repris.

Här är länken till kvällens match!

Och här kan ni se och höra ÖIK-tränaren Markus Åkerblom inför matchen.

Dagbladets sportchef Oskar Lund är programledare i kvällens sändning från Ånäshallen, medan Roland Engström är kommentator och får sällskap av hockeyreporter Eric Westlund.

– Vi börjar sändningen 18.45, en kvart innan nedsläpp. Förutom själva matchen blir det intervjuer med tränare och spelare. Vi kommer också att få besök av gäster från föreningarna i paus och visa ett par förinspelade tv-klipp, berättar Oskar Lund.

Efter de två hockeymatcherna blir det andra sporter i Månadens match i Medelpad.

– Det finns planer på att sända både innebandy och basket, men vi får återkomma om vilka matcher det handlar om när allt är spikat, säger Sundsvalls Tidnings sportchef Maria Nordström.