Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Vi visar ÖIK:s bortamatch

Genom "Månadens match i Medelpad", direktsänder Sundsvallstidningarna sport. De två första sändningarna blir från hockeyettan och med ÖIK i båda. Matcherna kommer gå att se gratis på op.se och ltz.se – den första redan i kväll.

Annons

I kväll, onsdag 19 november, är Sundsvallstidningarnas sportredaktion på plats i Ånäshallen för att sända Kovland–ÖIK och onsdag 3 december väntar Sundsvall–ÖIK.

Båda matcherna kommer att sändas gratis på ST.nu och dagbladet.se, men även på op.se och ltz.se. Det kommer även att gå att se matcherna i repris.

Här är länken till kvällens match!

Och här kan ni se och höra ÖIK-tränaren Markus Åkerblom inför matchen.

Dagbladets sportchef Oskar Lund är programledare i kvällens sändning från Ånäshallen, medan Roland Engström är kommentator och får sällskap av hockeyreporter Eric Westlund.

– Vi börjar sändningen 18.45, en kvart innan nedsläpp. Förutom själva matchen blir det intervjuer med tränare och spelare. Vi kommer också att få besök av gäster från föreningarna i paus och visa ett par förinspelade tv-klipp, berättar Oskar Lund.

Efter de två hockeymatcherna blir det andra sporter i Månadens match i Medelpad.

– Det finns planer på att sända både innebandy och basket, men vi får återkomma om vilka matcher det handlar om när allt är spikat, säger Sundsvalls Tidnings sportchef Maria Nordström.