Annons
Vidare till op.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Viktigt eller onödigt att granska LVM-hem?

I ÖP i går kunde du läsa om en behandlingsassistent på Frösö LVM-hem får en varning efter att ha spelat på trav åt två klienter. Det kommenterades så här på OP.se.

en liten människa får nyhetsplats för detta på samma vis som flera av våra stora svindlare. Är det inte snart dags för ÖP att sluta jaga Frösö LVM-hem. Det finns en bakgrund till varför människor gör som de gör. Detta har varit en mycket hårt belastad arbetsplats där många människor under en längre tid varit mycket pressade och då kan vi människor göra fel. Helt mänskligt.

Visa hellre fram alla politiker och chefer som får ut svindlande löner och pensioner. Syna dessa i stället och visa fram deras förehavanden. Det intresserar mig mer än ett mänskligt felande.

tycker jag! Det är viktigt att granska statens förehavanden så också på Frösö LVM-hem. Kanske borde man granska bakgrunden lite mer på Frösö LVM-hem. Varför är människorna där så pressade under en längre tid så som du skriver?

Nej, kanske ÖP borde syna denna arbetsplats ännu djupare i sömmarna. Då kanske det blir en förstasida på ÖP i stället för en liten notis som denna.