Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Vilket är ditt bästa mello-minne?

Glitter och ballonger. Fjäderboor och paljettkläder. Lördag 21 februari 2015 är det dags, då kommer Melodifestivalen till Östersund.
Har du ett bra mello-minne du vill dela med dig av? Berätta om det för oss så deltar du i utlottningen av två biobiljetter.

Annons

Gillar du schlager och Melodifestivalen? Då har du säkert ett speciellt minne du kan berätta om. Vi vill att du skriver en text och, om du vill, kan du lägga in en bild du har fotograferat.

Det kan handla om vad som helst.

Det kan handla om en låt som har speciell betydelse för dig. Eller du kanske har träffat någon av mello-artisterna? Om en låt som har speciell betydelse för dig?

Beskriv ditt bästa minne för oss så deltar du i utlottningen av två biobiljetter.

Så här gör du:

• Klicka här för att komma till ett formulär.

• Skriv en text om ditt mellominne. Lägg till bild om du har (du måste själv ha tagit den).

• Skriv gärna vilket år det var om det går.

• Glöm inte namn och adress, så vi vet var vi ska skicka priset vid en eventuell vinst.

Vi kommer fortlöpande lägga ut era mellominnen med bilder på op.se. De kan även hamna i papperstidningen. Redaktionen förbehåller sig rätten att redigera och även inte publicera ett minne.