Annons
Vidare till op.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Vilket svammel av chefen för särskilt boende i Krokom

Vilket svammel i svaret. Men det var väntat. Typiskt för de ledare som går in i sin yrkesroll där känslan och engagemanget saknas. Ordet resultat är mäkta populärt, sju gånger upprepas ordet.

Av vilken anledning svarade endast en fjärdedel på enkäten? Vågade inte de övriga svara, av rädsla att bli trakasserade, vilket vi vet är vanligt här i kommunen.

Att det måste arbetas i forskningscirklar nu förtiden, det är verkligen rafflande. Vad bra att ett arbete genomförs som ska utveckla matsituationen och att maten ska uppfylla Livsmedelsverkets syn på bland annat smör och grädde, naturliga råvaror som inte anses vara bra. På kommunens skolor är det Lätta bordsmargarin, fy, säger vi. Det kommer inte på våra smörgåsar.

Så till den berömda dagverksamheten som finns men inte finns. Artikeln är inte sanningsenlig. Men vi minns fortfarande, det skulle bli så bra när glädjespridaren slutade på Ranågården. Vi åkte några mil för att bevista de mängder av kulturutbud som berikade oss där. Men det var då det, glöm det.

Nu är det nya tider, nu måste FOU-jämt in för att utreda det rika sociala innehållet.