Annons
Vidare till op.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Vill häva resestoppet

Fler tillsvidareanställningar och erbjudande om heltid för alla medarbetare inom landstinget. Häv det generella rese- och utbildningsstoppet och ge friskvårdspeng till de anställda.

Det är några exempel på planer som landstingsdirektören, Björn Eriksson, har för att göra Jämtlands läns landsting till en attraktivare arbetsgivare.

– Det har varit svårt att leva upp till generella stopp när det gäller utbildningar och resor, det har uppstått förvirring kring vad som gäller och besluten har urholkats, säger Björn Eriksson.

Den här frågan och den som handlar om att omvandla friskvårdstimme till friskvårdpeng för personalen kommer antagligen att läggas på styrelsens bord i februari.

Förslagen är några exempel på landstingsdirektörens kortsiktiga plan för att göra landstinget till en attraktivare arbetsplats. Parallellt sker arbetet med en långsiktig plan, som presenteras senare.