Annons
Vidare till op.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

VM-simmare till Storsjöbadet i Östersund

Sundsvalls VM-simmare Johannes Skagius är en av deltagarna vid helgens tävlingar på Storsjöbadet.
Skagius var finalist vid VM i somras och är en av svensk simnings stora framtidslöften.

Tävlingarna arrangeras av Ägir, som därmed återkommer till Storsjöbadet. Under flera år ar Östersundsklubben haft Brunflobadet som hemmaaarena, men den anläggningen har helt enkelt blivit för liten.

– Verksamheten har växt så oerhört mycket och våra tävlingar får fler och fler inresta simmare. Därför är det extra roligt att åter kunna ha en tävling på Storsjöbadet och växa ytterligare, säger Mikael Martinsson, ordförande i Ägir, i ett pressmeddelande.

En extra knorr på tävlingarna är samarbetet med närbelägna Scandic Syd. Ägir har skrivit ett avtal med hotellkedjan vilket innebär att alla tillresta klubbar erbjuds boende och mat till en extremt låg kostnad.

– En oerhörd lyx för oss att kunna erbjuda hotell och fantastisk mat till simmarna. Dessutom till ett pris som enbart ges till boende på vandrarhem, menar tävlingsledaren Putte Eby.