Annons
Vidare till op.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Walker tvingas välja bort Idol

På fredagskvällen uppträder Kevin Walker återigen i Idol. Men han kommer att tvingas hoppa av, även om han inte röstas ut.

GIF Sundsvalls två sista matcher spelas, som vi tidigare berättat, på lördagar. Något som är svårt att kombinera med Idols fredagsfinaler.

Den första av de två lördagsmatcherna spelas borta mot Landskrona den 4 november – och nu säger också GIF-tränaren Roger Franzén att det blir svårt för Kevin Walker att vara med i Idol dagen innan.

– Då reser vi dagen före. Då är det svårt att vara med i en tv-sändning samtidigt. Vi reser och bor på hotell. Då blir det svårt att vara på två ställen samtidigt, säger Franzén till Aftonbladet.

På frågan om Walker då måste välja bort Idol svarar Franzén:

– Ja. Till och börja med ska han vara kvar i Idol. Men han har fotbollen att förhålla sig till. Vi reser tillsammans dagen före. Fotbollen gäller till 100 procent. Krockar det så är det fotbollen som går först.

– Det är hans yrke och det är här han har kontrakt att spela. Den saken har vi diskuterat redan innan Idol. Det har inte varit någon konflikt.

Läs om när ÖP träffade Kevin Walker under Idolrepetitionerna i Stockholm.