Annons
Vidare till op.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Yohio, tänk efter!

Jag kom precis hem med mina två relativt små barn som ville se Yohio i Östersund och få hans underskrift i speciella häften, som de köpte precis för denna tillfällen.
Och rätt så arg och desillusionerad är vi alla tre när det gäller Yohio med hans ensemble och deras sätt att behandla små beundrare.

Här kommer hela historien i kort: Efter uppträdandet på torget fick vi gå till Kärnan och ställa oss i kö för att få Yohios underskrift. Ingen liten kö var det. Se min häpnad när vi efter att ha stått drygt 30 minuter i kön och äntligen kommit fram till Yohio, fick höra att han skriver inte på papper.

Jag såg blicken av min 6-årige förväntansfulla son och försökte argumentera med att "vi har faktiskt stått i kö för detta, men fick i svar igen, av hans manager eller vem denne man bredvid Yohio var, att han skriver bara på köpta Yohio-grejer!

Jag fick gå därifrån med mina två besvikna söner och deras tumma häften. Precis som många andra unga tjejer och grabbar som inte heller köpte Yohio affisch eller Yohio-cd eller annan Yohio-pryl.

Min son frågade mig: Varför är Yohio så elak?

Jag kan förstå att man vill tjäna pengar och det är lätt att göra på små beundrare, men vissa gränser hur vidrig kan man vara måste väl finnas, eller?

Och det skulle inte skada att informera om policyn med underskrifter redan på konserten så att folk slipper stå länge i kö med sina små barn och få gå utan denna efterlängtade underskriften!

Fy och skäms, Yohio med din manager. Du har inte rätt att ha några fans, så som du behandlar dem. Så viktig är du inte.

J.B.

ÖPTV: Yran-känsla med Yohio

ÖP gav sig ut på stan och frågade några östersundare vad de tyckte om saken.

Se inslaget nedan.

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel