Annons
Vidare till op.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Yran-känsla med Yohio

Hör Yohios nya låt "Don't let go". Premiären för Yohios signeringsturné var i Östersund. Det var första gången han var här, men han försäkrade för den entusiastiska publiken att han gärna återvänder till stan.

När Yohio steg upp på scenen i Östersund tidigare i dag stod kusinerna Tova Prestberg, 14, och Julia Prestberg, 13, längst fram. De är stora fans och de var väldigt nöjda med konsertupplevelsen.

– Det var helt otroligt, man är mållös, säger Tova.

De tycker mycket om Yohios musik och även hans stil, som de har inspirerats av. Och inte nog med det.

– Han är en stor förebild. Han är klok i sina ord för att bara vara 18 år, säger Tova.

Bakom fansen längst fram vid kravallstaketet bredde ett smärre publikhav ut sig och det fanns vissa likheter med hur det kan se ut på Yran. Om man bortser från täckjackor och vinterskor.

Strax efter klockan 14 hördes ett jubel från publiken närmast Storsjöteatern. Eskorterad av flera vakter närmade sig den populära sångaren och gitarristen från Sundsvall scenen och sedan brakade det i gång.

Yohio är på signeringsturné för sin nya skiva "Together We Stand Alone" och premiären var i Östersund. Det var första gången han var här, men han försäkrade för den entusiastiska publiken att han gärna återvänder till stan. Stort jubel.

Det korta uppträdandet på scenen avslutades med "To the end", som han sjöng i Melodifestivalen. Därefter väntade skivsignering i en av stans butiker. Vårturnén rullar vidare och nästa spelning är planerad till Gävle nästa lördag.