Annons
Vidare till op.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Yran släpper tunga namn

Storsjöyran har släppt sina första namn till nästa års festival. Lars Winnerbäck och Miriam Bryant är klara.

Lars Winnerbäck har länge varit en av Sveriges mest älskade artister. Med sina svenska texter, enkla gitarrtoner och sin djupa röst har han under sin karriär hunnit släppa tio studioalbum och ett flertal singlar och EP-skivor. Tidigare i år släppte Lars Winnerbäck sin senaste singel "Köpt en bil".

►Läs mer: Lars Winnerbäck släpper nytt – lyssna på den nya singeln här

Lars Winnerbäck är också en av artisterna som besökt Östersund och Storsjöyran flest gånger. Han har spelat på festivalen hela åtta gånger sedan 1999.

►Läs mer: Miriam Bryant: "Jag har inga spärrar"

Miriam Bryant har senast synts i TV4:s "Så mycket bättre" där hon fått sitt stora genombrott. Hennes största hit från programmet har varit hennes version av Sven-Bertil Taubes "Ett sista glas". På bara några veckor har låten fått över 10 miljoner lyssningar på Spotify.

►Läs mer: Miriam Bryant till Åre i vår

Enligt Storsjöyran själv har Lars Winnerbäck och Miriam Bryant varit de två mest önskade artisterna till nästa års festival.