Annons
Vidare till op.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Ytterhogdal, årets bygd i Härjedalen

Näringslivschefen i Härjedalen, Ville Welin, avslöjade under onsdagen att Ytterhogdal utsetts till årets bygd i kommunen. Anna Mirårs, Framtid Hogdal, mottog priset för Ytterhogdals räkning.

Ytterhogdal utmärkte sig som årets bygd i Härjedalen under 2013. Det anser näringslivskontoret som valde att uppmärksamma sitt beslut i samband med kommunfullmäktigesammanträdet som hölls på onsdagen.

Motiveringen till det blev Ytterhogdal löd: Med gemensamma krafter och stort engagemang har bybor och föreningar gemensamt genomfört aktiviteter och åtgärder som bidragit till en positiv utveckling av Hogdalsbygden samt en ökad livsmiljö för såväl fast boende som besökare.

– Det känns som ett kvitto på att vårt arbete har gjort skillnad och det är roligt att vi får utmärkelsen, sa Anna Mirårs som är aktiv inom föreningen Framtid Hogdal.