Annons
Vidare till op.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Ytterligare en klubb in i jakten på Forsberg – intresse från Premier League

Det fortsätter att ryktas om de svenska VM-spelarna i allmänhet och Emil Forsberg i synnerhet. Nu är det brittiska Daily Mirror som skriver att Everton är intresserade av att värva Leipzig-stjärnan.

Sundsvallssonen Emil Forsbergs VM var kanske inte vad han själv hade hoppats på. Han stannade på ett mål i turneringen och blev utbytt när Sverige jagade kvittering i kvartsfinalen mot England. Trots det verkar "Mini-Foppa" ha gjort avtryck på de brittiska öarna, tillräckligt för att Premier League-klubben Everton ska ha fått upp ögonen för honom.

Daily Mirror skriver att Liverpool-klubbens nya tränare Marcos Silva jagar en ytter och att Emil Forsberg står högt upp på hans önskelista. Sedan tidigare har italienska Gazzetta dello Sport berättat att Romas sportchef Monchi gillar den svenska 26-åringen, något som bland annat Sportbladet skrivit om, och som kan tolkas som ett intresse att knyta Forsberg till laget. Det återstår att se var han spelar sin fotboll i höst, än lär inte det sista ordet vara sagt.