Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Zlatan startar egen tv-kanal

Fotbollsgiganten Zlatan Ibrahimovic har tillsammans med jaktkamraten Dan Olofsson startat en egen app på mobilen för såväl text som rörlig bild.

Annons

På kanalen Zlatan Unplugged kommer Zlatan att få en personlig kanal för sina åsikter, kommentarer och funderingar.

– Direkt till mina fans, utan filter, säger Zlatan på IDG.se.

Programmen kommer att handla om fotboll, landslaget, PSG och livet runt omkring. Via appen får Zlatan en möjlighet att ha direktkontakt med fansen.

– Du kan också ta del av mina tankar innan och direkt efter match, före alla andra, säger Zlatan om projektet.

Jaktkamraten och it-profilen Dan Olofsson är nöjd i dag då han kan presentera den nya satsningen.

Tankarna kring den nya appen filade Dan Olofsson och Zlatan på tillsammans under försommaren.

– Det här är ingen egentlig tv-kanal utan en app med både texter och rörlig bild. Kanalen ger en personlig inblick i vardagen för en av fotbollens största världsstjärnor. Det är både glädjande och hedrande för oss att Zlatan valt Mikz som sin personliga kanal, säger Olofsson till ÖP om det nya projektet tillsammans med sin jaktpartner.

– Zlatan är mån om sina fans. Han kommer att skicka bilder direkt från omklädningsrummet exempelvis, han kommer att ge kommentarer före och efter matcher och det fina är att allt han publicerar här är hans egna unika material, säger Olofsson vidare.

Det senaste året har Zlatan nämnts nära på 40 000 gånger i svensk media. Nu blir det ännu mer.

– Det skrivs för mycket om mig genom andra och nu ska det skrivas mer om mig genom mig. Där kan jag lägga ut nyheter direkt om mig. Jag är inte den som ringer media och dementerar. Så vill ni ha nyheter får ni ladda ner appen. Där ger jag mina största ögonblick. Och det kommer att finnas nyheter om det som står i tidningen också, säger Zlatan till TT.

Mikz satsning på Zlatan-tv är ett led i bolagets storsatsning på den mobila tv-marknaden. Mikz är en mobil mötesplats för varumärken och människor ägd av Dan Olofsson.

Satsningen på Zlatan-tv anses av bolaget vara ett "riktigt prestigeprojekt".

Zlatans första avsnitt ligger redan ute på appen.