Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

INSÄNDARE: Förgripare ska avvisas permanent från Storsjöbadet

Annons

Det bedrivs en vid debatt i det svenska samhället och i övriga Europa om de sexuella övergrepp som föranletts av manliga förgripare med en bristande kvinnosyn. Problematiken är dessvärre ett symptom på en sjukdom som heter segregation, desperation och integration. Tyvärr, tyvärr och åter tyvärr har politikerna i Sverige inte satt ner foten och preventivt motverkat en ytterligare urholkning av den svenska kulturen och den svenska synen på lika rättigheter oberoende kön.

Därför är det än mer skrämmande att delges fakta om att minderåriga flickor utsattes för sexuella övergrepp på Storsjöbadet. Övergreppets natur väljer jag att lämna därhän men övergreppets ursprung väljer jag tillsammans med mitt parti rikta mot de övriga riksdagspartier som inte genomfört kraftigare satsningar mot sexualbrott, vilket föranlett att förgriparna inte avskräcks i högre grad.

Dessvärre är politik enbart en av delförklaringarna till att övergreppet ägt rum. Orsaken och konsekvensen till brottets natur är i mångt och mycket förorsakat av en massinvandringspolitik som främjat segregering, orsakat desperation samt motarbetat integrering.

I egenskap av ett parti invalt i Östersunds kommunfullmäktige driver vi en politik vars syfte är att främja en förbättrad miljö för kommunens kvinnor och flickor i kommunens förrättningar samt inrättningar genom satsningar på bäggedera områden. Beträffande problematiken på Storsjöbadet förordar Sverigedemokraterna Östersunds kommun att anlita ordningsvakter samt att förgripare ska polisanmälas, registreras samt avvisas permanent från Storsjöbadet.

Peter Johansson

Gruppledare SD Östersund.

Äntligen! Nu finns ÖP som app. Ladda ner här, till Iphone eller till Android !

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Mer läsning

Annons