Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Insändare: Skyll inte på kunderna

Annons

Det är synd när företagare måste lägga ned, det är trist att läsa om sådant. Men frågan är vad du "F d egen företagare” sålde för något eftersom du fick stänga?

Insändare: Tack för att ni inte handlar hos mig! (19 mars)

Vad vill du att vi kunder skulle ha gjort? Skulle vi handlat av dig, trots du kanske har en högre marginal än vad andra har? Skulle vi kunder ha lagt ned extra pengar, bara för att du skulle ha kunnat överleva?

Kolla vad det finns för butiker i Östersunds city, som man vill värna om. Det är samma butiker som finns på nätet, det vill säga du kan kolla på varan i butiken, sedan gå hem och beställa den.

Hade du inte kunnat börja med e-handel då som alla andra i stället för att göra som vanligt, hoppas på att staten höjer bränslet så till den milda grad att vi måste handla hos dig is tället?

Om du undrar varför många tar bilen till stora köpcentrum istället för dig, så stavas det utbud. Dessutom, om folk åker till Birsta så är det för att nöjesshoppa.

Se sanningen i vitögat – funkar det inte för dig som handlare, kanske du måste fråga dig själv: vad var det som gjorde att kunderna svek min butik?

Att butiker går åt fanders, beror många gånger på att man är för dyr, stenhård konkurrens eller "fel” läge. Men att skylla på kunderna, då är man ute på djupt vatten.

Birsta Lover

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Mer läsning

Annons