Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

INSÄNDARE: Svårt att få svar från Socialdemokraterna

Annons

Jag ställer mig tvivlande till socialdemokratins verkliga vilja att komma till rätta med vinster i välfärden. Om man verkligen menar allvar borde man utlysa en folkomröstning i frågan i samband med valet.

Om borgarna vinner i september kommer de inte att fråga efter folkets åsikt i frågan.

Varför så halvhjärtat, skulle jag vilja fråga Löfven. Men att få fram en fråga till någon på den nivån är att jämföra med att kunna hoppa jämfota till månen.

En Facebooksida med enbart en gillaknapp och en meddelanderuta där man kan ställa en fråga finns ju förstås, men frågor som aldrig besvaras är ju just bara frågor som aldrig besvaras.

Samma upplägg som på Socialdemokraternas hemsida, där jag ställt frågor om det ena och andra i åratal. Svarsfrekvensen är densamma som om jag ropat mina frågor i vattentunnan under stupröret.

"Det är viktigt att finnas på sociala medier", sa en företrädare jag glömt namnet på i tv. Jaså är det? Varför då? Oj, nu ställde jag en fråga igen som man aldrig kommer att besvara.

Som en presumtiv väljare har jag inte en chans att informera mig. Det gäller väl för all den också andra partier, men jag fordrar faktiskt mera av socialdemokratin än av andra. Så då försöker jag här då – varför denna tystnad?

Hans Ola Berglund

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Mer läsning

Annons