Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Insändare: Varför fick man inte köpa biljett till bara en match?

/

Annons

Fråga till ÖFK:s styrelse: Av ren tillfällighet var jag på stan när jag upptäckte att biljettförsäljningen till Hertha Berlin-matchen var på gång. Jag ställde mig i kön och ringde därifrån min kompis i Härjedalen och frågade honom om han var intresserad av att komma hit till matchen. Snabbt fick jag ett glädjande ja.

När jag efter cirka en timme kom fram till försäljaren erbjöd han mig två bra platser på västra läktaren. Han skrev ut biljetterna som kostade 2 000 kronor.

Först då informerades jag om att det var ett paket som gällde tre matcher. Styckematcher såldes inte. Ingenstans i butiken fanns denna information.

Försäljaren sa då att det är bara att gå in på ÖFK:s hemsida. Vem går och bär på sig datorn när man är ute på stan? Ingen annonsering har skett i ortspressen. Detta sker ju alltid när det är spel i serien.

Besviken var jag tvungen att avbryta köpet. Alla har inte tid och kanske lust att boka tre matcher. Hur gör alla turister? Hur gör alla Hertha Berlin-supportrar? Jag tror inte att de måste köpa paketet. Alla långväga gäster blir diskriminerade. Det blir mycket dyrt för dem.

Varför gäller inte samma regler som vid försäljning till allsvenskan? Där kan jag gå in och köpa till den match som jag vill se.

Att man gör ett rabatterat pris för ett paket är juste, men man måste även kunna köpa biljett till en specifik match. Varför inte använda skyltfönstret ut mot gatan för information?

Här måste styrelsen se över försäljningsrutinerna. Det kanske blir fler tillfällen till spel ute i Europa.

Det är tur att det går att se matchen på Kanal 9, men det blir inte samma stämning. Min kompis blev mycket besviken över beskedet. Han kan inte se Kanal 9.

I övrigt vill jag ge styrelsen en stor eloge för det utmärkta arbete ni gör. Lycka till.

Fotbollsentusiast

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Mer läsning

Annons