Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

John Guidetti vill se ÖFK spela semifinal i Europa League: "Vore otroligt stort"

Artikel 0 av 50
ÖFK i Europa League
Visa alla artiklar

John Guidetti imponeras av Östersunds framfart i Europa League. Nu hyllar han det svartröda laget – och håller tummarna för att det ska gå lika bra för ÖFK som det gjorde för hans Celta Vigo i våras.
– Om Östersund har chans att göra samma resa som oss och gå hela vägen – eller ja, nästan hela vägen – och gå till semifinal så vore det otroligt stort tycker jag, säger Guidetti till Sportbladet.

Annons

I våras åkte John Guidettis Celta Vigo ur Europa League efter förlust i semifinalen mot Manchester United.

I torsdags såg John Guidetti ÖFK besegra Hertha Berlin med 1-0.

Så mycket pengar får ÖFK – efter segern mot Hertha Berlin i Europa League

– Otroligt kul, verkligen superkul att Östersund kliver in och gör … ja, det är ju en monsterresa de gjort, det är inga småklubbar de spelat mot, konstaterar John Guidetti som hoppas att framgångarna ska fortsätta. Guidetti säger att han vill se Östersund vinna mot Athletic Bilbao den 19 oktober.

– Hoppas de sätter dit en mot Bilbao också så kan man kliva in i omklädningsrummet (i Celta Vigo) som en extra stolt svensk och skoja lite med grabbarna. Det blir en häftig match för dem (Östersund) också. De får komma ner till Bilbao och gå in på en arena som är … ja, den är något annat än den i Östersund i alla fall. Den är helt fantastiskt. De kommer att få njuta, säger John Guidetti till Sportbladet.

För Plus-kunder: Falkarnas drömresa blir av: "Vårt största arrangemang hittills"

Alla artiklar i
ÖFK i Europa League
Annons