Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Supporterresan till Berlin blir verklighet: "Fått klart arrangemanget på rekordkort tid"

Artikel 0 av 50
ÖFK i Europa League
Visa alla artiklar

Häromdagen kunde Sporten berätta att Inlandsbanan planerade för en tågresa från Östersund till Berlin i samband med ÖFK:s bortamatch mot Hertha Berlin. Nu bekräftar Destination Inlandsbanan att tågresan blir av.

Annons

En tågresa från Östersund till Berlin som tar ÖFK-supportrarna till mötet mellan ÖFK och Hertha Berlin den 7:e december.

Det blir nu verklighet.

För Plus-kunder: ÖFK-supportrar kan ta tåget till Berlin: "Försöker tänka kreativt"

Häromdagen skrev Sporten om att en sådan tågresa var möjlig, och under fredagen bekräftar Destination Inlandsbanan att så blir fallet.

– Tack vare ett idogt arbete av engagerade medarbetare och flexibla samarbetspartners har vi fått klart arrangemanget på rekordkort tid, säger Eva Palmgren, tf chef Inlandsbanan i ett pressmeddelande.

Intresset för tågresan är i nuläget stor. Enligt pressmeddelandet har 350 personer intresseanmält och liggvangståget tar 450 personer.

– Det har varit otroligt motiverande med den fina respons vi fått på så kort tid från många olika håll. Både från ÖFK, supportföreningen Falkarna och privatpersoner. Det känns otroligt roligt att vi beslutat oss för att köra, nu är det upp till ÖFK:s supportrar att fylla Segertåget, säger Eva Palmgren i pressmeddelandet.

Bokningen för tåget öppnar nästa vecka, då även priset för resan är fastställt. Avångstiden beräknas till 5 december klockan 18.00 och åter från Berlin 9 december klockan 09.00.

Läs också: Bekräftat: ÖFK har nobbat mångmiljonbud på stjärntrion: "Kommer växa ytterligare i värde"

För Plus-kunder: Saman Ghoddos om samtalet som avgjorde bytet av landslag: "Jättestolt över mitt val"

För Plus-kunder: Aiesh avstår landslagsspel – vilar inför intensiv fortsättning med ÖFK: "De har gett mig förtroendet"

För Plus-kunder: Lista: Så mycket tjänar fotbollsstjärnorna i ÖFK

Alla artiklar i
ÖFK i Europa League
Annons