Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Uppgifter: ÖFK ute efter jagad anfallare

Jakten på nya spelare till kommande säsong i allsvenskan fortsätter för ÖFK.
Ryktena kring laget är många, och det senaste i raden gör gällande att AFC Eskilstuna-spelaren Mohamed Buya Turay ska vara aktuell för klubben.
Detta enligt Fotbollstransfers.

Annons

AFC Eskilstuna tog sig upp till allsvenskan inför förra säsongen. Det blev så också bara en säsong i högstaligan för klubben, som hamnade sist och återigen fick flytta ned till superettan.

En av de som gjorde bra i från sig under den gångna säsongen var Mohamed Buya Turay, som på 23 matcher gjorde nio mål och tre assist.

Det har gjort honom till en jagad man, där intresse kommit från både svenskt och utländskt håll, där flera franska klubbar som Rennes, Montpellier och Dijon varit intresserade av 22-åringen.

Också inom allsvenskan finns intresse för anfallaren. Där nämns ÖFK som ett av de lagen och Djurgården som ett annat, där båda visat konkret intresse för Mohamed Buya Turay, detta enligt Fotbolltransfers.

Men det ser inte ut att bli någon billig historia. Enligt Fotbolltransfers kräver AFC ungefär 10 miljoner kronor för anfallaren.

MER OM ÖFK:

För Plus-kunder: AIK-stjärnan Kristoffer Olsson om ÖFK:s skrällchans: "Arsenal är inte lika bra som förr"

För Plus-kunder: Dokumentären om Graham Potter: Rachel om den första tiden i Sverige: "Den tuffaste i mitt liv"

Läs också: Bachirou om tuffa uppväxten: "Tvingades sova på gatan och vi hade ingen mat"

För Plus-kunder: Nu är det klart: Arsenalmatcherna visas på torget – arrangör: "På med kläder och ta med en filt och en stjärtlapp så ses vi på torget"

För Plus-kunder: Keita minns den avgörande superräddningen mot Paok som gjorde Europadrömmen sann: "Det är den viktigaste räddningen i mitt liv"

Läs också: Somi om varför han lämnade ÖFK för USA och hyllningen till Potter: "Ett geni"

Läs också: Kolla in kampsången som lär leta sig in på Jämtkraft Arena – när ÖFK-spelarna bjuder på sig själva

Mer läsning

Annons